Shumica e njerëzve skanojnë kutitë e tyre hyrëse shumë shpejt. Kjo do të thotë se sa më koncize, të qarta dhe të orientuara drejt veprimit të jenë linjat e subjektit, aq më shumë ka gjasa që ata të klikojnë në emailin tuaj. Kur krijoni një linjë koncize të temës, duhet të mendoni se si do të përfitojë emaili juaj Të dhënat e WhatsApp për marrësit tuaj dhe ta bëni të qartë këtë përfitim menjëherë. Për shembull, "Rrisni tarifat tuaja të hapura me 40%" është më bindëse sesa "Si të rritni tarifat e hapura".
Foljet e veprimit janë të rëndësishme sepse frymëzojnë njerëzit të ndërmarrin veprime, veçanërisht kur ato përfshihen në fillim të rreshtit të temës. Këtu janë disa shembuj nga markat e njohura:
Pop Physique: “Bëhuni gati. Mbajeni byrekun nga kthimet e kofshëve tuaja.” (gjithashtu apelon për interesin vetjak)
Treguesi dixhital: "Shikoni "shpellën time të re të njeriut" [PICS]" (gjithashtu tërheq kuriozitetin)
Topshop: "Njihuni me xhinset tuaja të reja" (gjithashtu apelon për interesin vetjak)
Mbani në mend se nuk duhet të jeni gjithmonë super-kreativ me linjat e subjektit për të parë një performancë të shkëlqyer. Në fakt, linjat e drejtpërdrejta dhe të sinqerta të subjektit të postës elektronike funksionojnë vërtet mirë. Mos harroni të provoni çdo gjë që krijoni dhe mos harroni të sillni ekipin tuaj për një stuhi mendimesh. Kur bëhet fjalë për krijimin e titujve, një përpjekje ekipore mund të jetë jashtëzakonisht e dobishme.
Përdorni gjuhë koncize, duke përfshirë foljet e orientuara drejt veprimit
-